GrillEye_PRO_Plus_Grilling_Perfection_ed

GrillEye® PRO Plus

Grill_Eye_App_Graph.png

Hibridna povezljivost.

Neomejen doseg hibridne brezžične povezave s prijavljenim patentom GrillEye® PRO Plus samodejno preklaplja med povezavama WiFi® in Bluetooth® ter vam tako omogoča neomejen doseg* in optimalno upravljanje z energijo.

Med peko na žaru ne boste več zamudili prav ničesar. 
*Pri termometru GrillEye® PRO Plus ste omejeni le s pokritostjo dostopnih točk z Wi-Fi signalom v vašem domu.

2,7 Palični LCD zaslon

Prilagodljivi zaslon A.D.S. (Adaptive Display System) s prijavljenim patentom zagotavlja interaktivne informacije
GrillEye® PRO Plus je opremljen z velikim 2,7-palčnim zaslonom z aktivno matriko, ki se vaši uporabi prilagodi tako, da prikazuje bistvene in izčrpne informacije čitljiv je tudi ob neposredni sončni svetlobi
Sonce ni nobena težava za termometer GrillEye® PRO.

GrillEye_PRO_Plus_F_Pack_edited_edited_e
grillpro_edited.png

Do 8 merilnih sond.


Hrana na žaru, zapečena do popolnosti, ne glede na število gostov. GrillEye® PRO Plus omogoča enostavno spremljanje temperature z do osmimi različnimi sondami hkrati.

Ergonomična oblika.

Značilna oblika zagotavlja edinstveno ergonomijo
GrillEye® PRO Plus postavlja nove standarde v kategoriji aplikacijsko vodenih brezžičnih termometrov za peko na žaru in dimljenje. Pri oblikovanju tega vizualno privlačnega termometra, ki ponuja številne funkcije, smo upoštevali vaše želje in potrebe.

GrillEye_PRO_Plus_F_Magnet_Mount (1).png
GE_ProbePro_wClip.tif

Ultra moderne sonde.

Temperaturne sonde 2 v 1, odobrene s strani agencije FDA
Termometer GrillEye® PRO Plus vključuje dve sondi za merjenje temperature, ki sta v celoti izdelani iz nerjavečega jekla in aluminija za vesoljsko industrijo. Sonde GrillEye so edine na svetu, ki jih je odobrila ameriška agencija FDA kot varne za stik z živili, poleg tega so opremljene z dvema sponkama iz visokokakovostnega jekla, ki sta v pomoč pri merjenju temperature okolice.